Antalya Deprem : Malatya Editör / Malatya Haberleri : 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .

ads/wkwkland.txt

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .

Deprem antalya ve çevresinde de . Haritası : Antalya Haritaları | Ä°ndirme Için Yüksek
Haritası : Antalya Haritaları | İndirme Için Yüksek from yearofthefly.org
Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Deprem antalya ve çevresinde de .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem antalya ve çevresinde de .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı .

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En Ä°yi
Tarihi Yerler - Türkiye'nin Görülmesi Gereken En İyi from www.hediyesepeti.com
Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem antalya ve çevresinde de . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı .

Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu.

Deprem antalya ve çevresinde de . Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a .

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a .

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduÄŸu Exxen'e
Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'e from i.tv100.com
Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem birçok ilden de hissesildi.

Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem birçok ilden de hissesildi. Son dakika deprem haberine göre akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Deprem antalya ve çevresinde de .

Antalya Deprem : Malatya Editör / Malatya Haberleri : 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .. Afad, depremin büyüklüğünü 6 olarak duyurdu. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika haberine göre antalya kaş açıklarında sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi.

ads/wkwkland.txt

0 Response to "Antalya Deprem : Malatya Editör / Malatya Haberleri : 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte ."

Đăng nhận xét